Lekaj: Kurti duhej të ishte informuar i pari me raportin amerikan për Ujmanin

Ndonëse ditë më parë Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës publikoi raportin e studimit të fizibilitetit për Liqenin e Ujmanit, i paraparë në njërën nga pikat e Marrëveshjes së 4 shtatorit në Washington, shefi i ekzekutivit të vendit, Albin Kurti, deklaroi për media se ende nuk e ka lexuar këtë raport.

Megjithatë, kryeministri i vendit pohoi se qëndrojnë prapa çdo deklarate për liqenin e Ujmanit dhe se dialogu mes Kosovës e Serbisë do të ketë një kapitull të ri.

Leave a Reply